Skip to content
Alleen het beste....
Wij vinden het belangrijk om kwaliteitsrozen aan onze klanten aan te kunnen bieden. Daarom werken wij met betrouwbare partners samen die, met ons, al jarenlang ervaring hebben in de rozenbranche. Daarnaast kweken wij al onze rozensoorten geheel op eigen unieke wijze waardoor wij ook het hele jaar door de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

  

Rozensoorten
De soorten die wij aanbieden zijn bijna allemaal licentie soorten en komen uit verschillende landen o.a. Duitsland met de veredelaars Noac, Tantau en Kordes met zijn nieuwe rigo soorten, Nederland  met de Spelarosa soorten van Jan Spek uit Boskoop, Denemarken met de Renaissance en Palace soorten van de veredelaar Poulsen, en dan nog de lekker geurende rozen van David Austin uit Engeland.De rozen die wij aanbieden staan allemaal in een pot en kunnen het gehele jaar door geplant worden.

Rozendokter
Ook bieden wij nog aan als er mensen zijn die problemen hebben met de rozen thuis bv. ziektes, neem dan een paar bladeren mee dan kijkt onze rozendokter er naar wat er aan de hand is en geeft dan advies wat u moet doen. De rozendokter geeft ook alle info over het snoeien van rozen, bemesting, bespuiting, ect.  Dit kost u allemaal niets. Dat is de goede service die wij graag aan de mensen uitleggen want de konigin der bloemen moet toch goed verzorgd worden.

En de kwaliteit die wij op het Rozenparadijs terras hebben zult u zelf moeten uitproberen. Het rosariumteam zal bijna al uw wensen vervullen, en u kunt ook zien en proeven hoe een rozenkweker de frietjes bruin bakt.

 
route